Tratamentul varicelor stomacului. splenomegalie

Splină varicoză, Venă splenică - Wikipedia

Conținutul

  ce remedii folclorice sunt tratate cu varicoză gospodărie varicoză

  Anatomie[ modificare modificare sursă ] Vena splenică este formată din venule mici care părăsesc splina. Călătorește pe deasupra pancreasuluialături de artera splenică.

  cedru nuc în varicoză piciorușele piciorului de la varicoză

  Colectează ramuri din stomac și pancreasși mai ales din intestinul gros drenat și de vena mezenterică superioară prin vena mezenterică inferioară, care se varsă în vena splenică până în locul de origine al venei hepatice.

  Vena splenică se termină în vena portală, formată atunci când vena splenică se alătură venei mezenterice superioare. Semnificație clinică[ modificare modificare sursă ] Vena splenică splină varicoză fi afectată de tromboză, prezentând unele dintre caracteristicile trombozei venei portale și hipertensiunii portale, dar localizată într-o parte a teritoriului drenată splină varicoză vena splenică.

  tramel cu varicoză motive pentru venele varicoase reticulinare

  Acestea includ varicele din peretele stomacului datorită hipertensiunii arteriale la nivelul venelor gastrice scurte și durerile abdominale. Aceasta are ca rezultat varice gastrice, în care tratamentul la alegere ar fi splenectomia.

  modalități de combatere varicoză sunt vene întotdeauna vizibile cu varice

  Cea mai frecventă cauză pentru tromboza venei splenice este atât pancreatita cronică cât și cea acută.